סודות אומנות הזילוף
המתנה המושלמת לכל חובבי הזילוף ועיצוב העוגות.
מה תמצאו בספר?
- מתכון מושלם לעוגת השוקולד שלי
- איך להכין קצפת יציבה לעיטוף ולזילוף
- איך להרכיב ולצפות עוגה בצורה מקצועית
-יצירת אפקטים מיוחדים של צבע בקצפת
- עשרות טכניקות זילוף של מסגרות ועיטורים לדופן העוגה
- טכניקות זילוף של כל סוגי הפרחים והעלים
- עבודה עם צמקאו ובצק צמקאו
- טכניקת ציור ויצירת פרפרים מצמקאו
-עבודה נכונה עם דף סוכר וטרנספר
- ועוד טיפים וסודות לעיצוב העוגה שיש רק לי
תוכן העניינים כפי שמופיע בספר
לקוחות מפרגנים
למי שלא מכיר אותי
היי, שמי מאיה אלון, חלוצה בתחום הזילוף בארץ.
מעצבת עוגות ואומנית זילוף, מדריכה סדנאות זילוף ועיצוב עוגות מעל 13 שנה.
לימדתי אלפי תלמידות שהפכו להיות מובילות בתחום, מהארץ ומחו"ל.
מייסדת הקורס המקיף לאומנות הזילוף,
מאסטרית בשיטת ה- overpiping (שיטת זילוף ויקטוריאנית)
מחברת הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ "סודות אומנות הזילוף" שנמצא באלפי בתים בישראל.
אז כמה זה עולה?
מחיר רגיל
180 ש"ח
מחיר מיוחד
100 ש"ח
מלאו את הפרטים שלכם כאן ותועברו לדף תשלום מאובטח.
עדיין יש לכם שאלות? מוזמנים לכתוב לי בווצאפ
"אני ממש אוהב/ת את התחום, יש לך גם קורס דיגיטלי?"
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר