דף נחיתה לספר
.

סודות אומנות הזילוף

 

המתנה המושלמת לכל חובבי הזילוף ועיצוב העוגות.

הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ לאומנות הזילוף, מכיל עשרות טכניקות מפורטות, הסברים צעד אחר צעד בליווי תמונות של כל השלבים ובנוסף המון טיפים לעיצוב העוגה המושלמת.

 נמכרו מעל 4,000 עותקים !

היום, עם חזרת סגנון עוגות הוינטג' והעוגות הקלאסיות, הספר רלוונטי מתמיד ונותן לכם את כל הכלים שתצטרכו לעיצוב העוגה.

 

מה תמצאו בספר?

- מתכון מושלם לעוגת השוקולד שלי

- איך להכין קצפת יציבה לעיטוף ולזילוף

- איך להרכיב ולצפות עוגה בצורה מקצועית

-יצירת אפקטים מיוחדים של צבע בקצפת

- עשרות טכניקות זילוף של מסגרות ועיטורים לדופן העוגה

- טכניקות זילוף של כל סוגי הפרחים והעלים

- עבודה עם צמקאו ובצק צמקאו

- טכניקת ציור ויצירת פרפרים מצמקאו

-עבודה נכונה עם דף סוכר וטרנספר

- ועוד טיפים וסודות לעיצוב העוגה שיש רק לי

היי, שמי מאיה אלון, חלוצה בתחום הזילוף בארץ.

מעצבת עוגות ואומנית זילוף, מדריכה סדנאות זילוף ועיצוב עוגות מעל 13 שנה.

לימדתי אלפי תלמידות שהפכו להיות מובילות בתחום, מהארץ ומחו"ל.

מייסדת הקורס המקיף לאומנות הזילוף,

מאסטרית בשיטת ה- overpiping (שיטת זילוף ויקטוריאנית)

מחברת הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ "סודות אומנות הזילוף" שנמצא באלפי בתים בישראל.

עדיין יש לכם שאלות? מוזמנים לכתוב לי בווצאפ

"אני ממש אוהב/ת את התחום, יש לך גם קורס דיגיטלי?"

כן! לחצ/י כאן לפרטים נוספים

לפרטים נוספים עקבו אחריי ברשתות החברתיות, או צרו קשר:
מאיה אלון: 054-4520361

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.