דף נחיתה לספר
.

סודות אומנות הזילוף

הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ לאומנות הזילוף, מכיל עשרות טכניקות מפורטות, הסברים צעד אחר צעד בליווי תמונות של כל השלבים ובנוסף המון טיפים לעיצוב העוגה המושלמת.

 

מה תמצאו בספר?

- מתכון מושלם לעוגת השוקולד שלי

- איך להכין קצפת יציבה לעיטוף ולזילוף

- איך להרכיב ולצפות עוגה בצורה מקצועית

- עשרות טכניקות זילוף של מסגרות ועיטורים לדופן העוגה

- טכניקות זילוף של כל סוגי הפרחים והעלים

- עבודה עם צמקאו ובצק צמקאו

- טכניקת ציור ויצירת פרפרים מצמקאו

- ועוד טיפים וסודות לעיצוב העוגה שיש רק לי

היי, שמי מאיה אלון, חלוצה בתחום הזילוף בארץ.

מעצבת עוגות ואומנית זילוף, מדריכה סדנאות זילוף ועיצוב עוגות מעל 12 שנה.

לימדתי אלפי תלמידות שהפכו להיות מובילות בתחום, מהארץ ומחו"ל.

מייסדת הקורס המקיף לאומנות הזילוף,

מאסטרית בשיטת ה- overpiping (שיטת זילוף ויקטוריאנית)

מחברת הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ "סודות אומנות הזילוף" שנמצא באלפי בתים בישראל.

מלאו את הפרטים שלכם כאן ותועברו לדף תשלום מאובטח.

עדיין יש לכם שאלות? מוזמנים לכתוב לי בווצאפ

"אני ממש אוהב/ת את התחום, יש לך גם קורס דיגיטלי?"

כן! לחצ/י כאן לפרטים נוספים

לפרטים נוספים עקבו אחריי ברשתות החברתיות, או צרו קשר:
מאיה אלון: 054-4520361

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.